Indien de kleren en/of accessoires die u hebt besteld te klein, te groot of niet volgens verwachtingen zijn, heeft u het recht deze te ruilen of retourneren.

U moet ons zo snel mogelijk en enkel schriftelijk dit laten weten. Vermeld steeds in de mail of het om een omruiling of retour gaat.

De goederen moeten binnen de 14 kalenderdagen in originele verpakking, in onbeschadigde en ongebruikte toestand, voorzien van alle etiketten en labels, worden terugbezorgd.

Voldoende frankeren en opsturen naar:
juffertjes en meneertjes
Lange Pennincstraat 43
2800 Mechelen

Eventueel binnen brengen op de maatschappelijke zetel is ook mogelijk.

Niet aangemelde of niet voldoende gefrankeerde retourzendingen zullen niet volledig gecrediteerd worden.

Als deze ons worden terugbezorgd zoals hierboven beschreven, worden die binnen een termijn van 14 kalenderdagen terugbetaald. Verzendingskosten worden niet terugbetaald. Betreft het een vergissing ten wege van juffertjes en meneertjes, dan nemen wij uiteraard alle kosten op ons.

Opgelet ! Hou er rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor de retourzending. Wij raden u dan ook aan om voor een verzekerde zending te kiezen.

Opgelet ! Een franco retourzending wordt onder geen enkele voorwaarde aangenomen.

Opgelet ! Retourneren geldt overigens uitdrukkelijk niet voor producten die tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de koper. Daarmee bedoelen wij maatwerk, gepersonaliseerde producten.

Verzending

  • Vanaf 3,50€
  • GRATIS levering vanaf 99,00€ (België)
  • GRATIS afhaalpunt te Mechelen

Vragen

© 2017 - 2021 juffertjesenmeneertjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel